Food-y-Fort

Sponsors & Partners

 

Sponsors & Partners

Food-y-Fort is tot stand gekomen met de medewerking van:

Staatsbosbeheer
Fort bij Rijnauwen is in beheer van Staatsbosbeheer. Het doel is een activiteit op Fort bij Rijnauwen te realiseren, een fort dat vrijwel nooit open is en een historische betekenis heeft in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, met een uniek plek in de samenleving én de historie van Utrecht. Dit verhaal vormt de rode draad.

Website: www.staatsbosbeheer.nl 

Amped
Amped bedenkt en realiseert innovatieve concepten. Ideeën die het verschil maken. Wij werken vanuit eigen kracht, met een multidisciplinaire marktbenadering en praktijkgerichte, realistische toepassingen.

Amped is initiatiefnemer en ontwikkelaar van het concept Food-y-Fort. Daarnaast is Amped verantwoordeljk voor de activiteiten van Local2Local op het Utrecht Science Park en in Utrecht en omstreken.

Website: www.amped.nl

Local2Local
Local2Local is een initiatief van voedselproducenten van het Eiland van Schalkwijk en uit de Krommerijnstreek die de handen ineen hebben geslagen om eerlijk en gezond lokaal voedsel in de regio bereikbaar te maken.

Website: www.local2local.nl

Stichting Liniebreed Ondernemen
Stichting Liniebreed Ondernemen streeft naar duurzame, maatschappelijke en economische benutting van de Waterlinies in Nederland. Doel is om zo de forten en linies te behouden voor toekomstige generaties. Dat lukt alleen als ondernemingen op en rondom de forten in de linies economisch rendabel zijn. Stichting Liniebreed Ondernemen ondersteunt ondernemers op en rond de forten in de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de andere waterlinies. Van Muiden tot de Biesbosch beheren en exploiteren deze ondernemers een prachtige ketting van 85 km waardevol erfgoed: natuur, cultuur, historie en beleving. Een bonte schakering van bedrijvigheid. Van forten tot boerderijen, van cultuurpodia tot bed & breakfasts.

Website: www.liniebreedondernemen.nl

Provincie Utrecht
Provincie Utrecht maakt Food-y-fort mogelijk met een financiële bijdrage. Hiermee helpt Provincie Utrecht met het leggen van de verbinding tussen het Utrecht Science Park, de producenten van Local2local en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Website: www.provincie-utrecht.nl

Utrecht Natuurlijk
Stichting Utrecht Natuurlijk brengt de natuur dichtbij en maakt Utrecht groener, gezonder en duurzamer voor alle Utrechters. Wij organiseren activiteiten, cursussen en evenementen. Bedrijven en Utrechters met een duurzaam initiatief kunnen bij ons terecht voor projecten, advies en begeleiding. Utrechtse leerlingen bieden wij een uniek onderwijsprogramma boordevol natuurervaringen. Bezoek onze steedes met kinderboerderij en speeltuin of onze stadstuinen! Onze 9 locaties liggen verspreid over de stad.

Website: www.utrechtnatuurlijk.nl

Stichting Terecht Anders
Stichting Terecht Anders is een samenwerkingsverband in de Kromme Rijnstreek, waarbij agrariërs, kunstenaars en recreatieondernemers samenwerken om het u als gast naar de zin te maken en onze prachtige streek onder de aandacht te brengen.

Stichting Terecht Anders is binnen Food-y-Fort verantwoordelijk voor de werving van deelnemers.

Website: www.terechtanders.nl

De Kruijf Tenten
Vanaf 1989 heeft De Kruijf Tenten ervaring met het bouwen van tenten en het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen. Wat ooit begon met een ruil, is nu uitgegroeid tot de meest gevarieerde tentenverhuurder van Nederland.

Website: www.dekruijftenten.nl 

Bosmanletters & Reclame
Bosmanletters & Reclame is gespecialiseerd in visuele communicatie en heeft meer dan 74 jaar ervaring. Bedrukt textiel en PVC voor binnen- en buitentoepassingen staan hierbij centraal. Vlaggen, spandoeken, displays en parasols vormen slechts een kleine greep uit ons uitgebreide productassortiment.
Wenst u uw boodschap op een stijlvolle en effectieve manier over te brengen? Dan bent u bij Bosmanletters & Reclame aan het juiste adres.

Website: www.bosmanvlaggen.nl

Van Rooijen Catering
Van Rooijen staat voor wereldkwaliteit, wereldservice én wereldbeleving. Mogen wij u meenemen naar ons verrassende assortiment, dat wij 365 dagen per jaar met enthousiasme en de meest verse ingrediënten voor u bereiden. Van amuse tot zuurdesembroodje met gegrilde ham, van gepocheerde zalm tot Indisch buffet. Al deze wereldse gerechten bezorgen wij graag. Bij uw bedrijf, bij gerenommeerde bedrijfscateraars met wie wij samenwerken, bij restaurants of, als partycateraar, gezellig bij u thuis.

Website: www.cateringutrecht.nl

Proefland - rollende keukens
Proefland biedt met haar rollende keukens een veelzijdig culinaire aanbod, voor festivals, bruiloften, culinaire ondernemers en meer! Tijdens Food-y-Fort bereiden de chefs van de rollende keukens hun heerlijke gerechten, hapjes en drankjes uitsluitend met lokale producten van Local2Local!

Website: www.proef.land

food-y-fort© 2024 Food-y-Fort Festival & Events wordt mede mogelijk gemaakt door Amped.