Food-y-Fort

Muziek: Florian Wolff

Muziek: Florian Wolff

Florian Wolff & Green Machine, zaterdag 20 augustus, 15:00 - 16:00 uur.
Op zaterdag speelt Florian tijdens de acoustische sessie op het binnenterein, 13:00 - 14:00 en speelt hij op verschillende plekken gedurende de dag.


Florian Wolff & Green Machine vind je op het akoestische podium van de Hippie Chic Markt op Food-y-Fort op zaterdag 20 augustus.

Hij is geen wetenschapper of uitvinder. Hij is muzikant, filosoof, captain planet. Een muzikant met een duidelijke boodschap. Of eigenlijk zijn het meerdere boodschappen. Boodschappen met een algemeen doel: een betere en duurzamere wereld.

Love and let love
Je zou hem een hippie kunnen noemen. Maar liefde verspreiden is zijn duidelijke taak. Liefde voor elkaar en liefde voor de wereld om ons heen. Op het TEDX-festival 2015 in Arnhem gaf hij een lezing met Qeaux Qeaux Joans. Simpelweg stonden ze er met één reden: ze waren verdrietig. Verdrietig door het gebrek aan liefde in de wereld. Verdrietig door het teveel aan geweld. Speciaal voor de misdadigers, die vaak eerst een slachtoffer waren, hebben zij een lied geschreven. Back to the shore roept mensen bijeen. Iedereen dwaalt door deze wereld, iedereen heeft zijn eigen problemen. Maar samen sta je sterk.

Green Tour
Samen staan we op deze wereld. Maar hoelang kunnen we nog op deze wereld staan? Florian Wolff zet zich fanatiek in voor een duurzame wereld. Hij doet dit met behulp van de kleinste, maar toch innovatieve en creatieve, middelen. Een klein intiem optreden van hem verzorg jijzelf. Als je wilt genieten van zijn muziek, dan wek je zelf energie op met zijn Green Machine. Zie het voor je als een soort hometrainer. Muziek door jou en goed voor jou.

Een muzikant met het energielabel A. Zijn muzikale reis wil hij in harmonie met de wereld afleggen. Zijn Green Tour is hier het grote voorbeeld van. Trucks die rijden op biobrandstof, windmolens, zonnepanelen en de Green Machines. Alles tijdens deze tour was en moest duurzaam zijn. Zolang deze wereld nog mag bestaan. En zolang we nog naar Florian Wolff kunnen luisteren.

Auteur: Max Beune
Bron: www.florianwolff.com

Clip: Into You

food-y-fort© 2021 Food-y-Fort Festival & Events wordt mede mogelijk gemaakt door Amped.