Food-y-Fort

Massages

Massages

Food-y-Fort is op zichzelf een groot festijn van plezier en ontspanning, maar dat kunnen wij natuurlijk een extra impuls geven met:

 • Stoelmassages door de professionals van Vitalitypro
  Vitalitypro verzorgt op regelmatige basis stoelmassages op de werkplek bij bedrijven en op evenementen. De stoelmassage neemt in 20 minuten de nek, rug en schouders onder handen. De plekken waar we normaal gesproken de meeste spanning vasthouden. Door middel van stoelmassage onstaat een belangrijk rust- en ontspanningsmoment waarna je je weer fris en energiek voelt. Jouw gemak staat voorop en je kunt je kleding gewoon aanhouden.

  Ons motto is: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Het is de visie die ten grondslag ligt aan onze massagebehandelingen. Lichaam en geest zijn nauw verbonden en oefenen invloed op elkaar uit. Vanuit deze holistische benadering zorgen wij ervoor dat ontspanning in zowel lichaam als geest bewerkstelligd en bevorderd wordt, zodat jij weer volledig in balans en vol energie jouw dag in kan!

  VitalityPro zal aanwezig zijn met drie masseurs:
  • ‚ÄčBram de Wit - Bram is de eigenaar en oprichter van VitalityPro. Hij is altijd geïnteresseerd geweest in de juiste balans tussen voeding en verzorging van lichaam en geest. In 2012 heeft hij zijn diploma voor de opleiding tot Klassiek masseur en Stoelmasseur bij het Veermancollege te Amsterdam behaald en is hier sindsdien met veel plezier in actief. Bram is bezig om zich op te leiden als erkend mindfulness meditatietrainer en wil hiermee de groeiende vraag naar ervaren en bevlogen meditatie-instructeurs beantwoorden.
  • Mirèse van der Vliet - Mirèse masseert op een rustige, krachtige manier. In een heerlijke flow weet zij kennis en aanraking uit de Indiase massage en de Chinese acupressuur te combineren en doeltreffend door haar handen en vingers te laten dansen.

  • Birute (Mala) Kubiliute - Birute komt oorspronkelijk uit Vilnius, Litouwen. In 2004 is ze naar Amsterdam verhuisd. Hier ontmoette zij shiatsu meesters Eloise Sewell en Kazunori Sasaki en was meteen verkocht. In 2012 studeerde ze af als shiatsu therapeut en assisteert onder andere haar leraren op de Iokai Shiatsu school in Amsterdam en heeft een eigen praktijk als Shiatsu therapeut. Birute heeft diplomas in Westerse geneeskunde, traditionele Chinese medicijnen en Chinese acupunctuur behaald en specialiseert ze zich op dit moment in Japanse acupunctuur.

   Tarief: 15 minuten€ 15,-. PIN is aanwezig, je kunt betalen met festivalmunten of reserveer hier jouw massage.

food-y-fort© 2021 Food-y-Fort Festival & Events wordt mede mogelijk gemaakt door Amped.